FORGOT YOUR DETAILS?

Соколечение

Отличен метод за всички, да пречистят „филтрите“ на своя организъм от натрупаните шлаки и токсини, в следствие на неправилното и не здравословно хранене, хроничния стрес и заседналия начин на живот. Терапията със сокове от плодове и зеленчуци, подбрана според слабостите и нуждите на всеки отделен човек, оказват мощен регенериращ и изчистваш ефект върху целият организъм.

Приложени в специална програма заедно с билкова комбинация и хранителни добавки, спомага за бързото изчистване на основните органи, кръвта, лимфата, възстановяване, на изгубената енергия, успокояване на нервната система, нормализиране на кръвното налягане и сънят и т.н. Te са богат източник на ценни за организма витамини, минерали,лесно усвоими въглехидрати и протеини, органична вода от най- високо качество и много други, от които клетките ни крещящо се нуждаят за възстановяване на своята нормална дейност.

Соколечението в програма на дезинтоксикация за период от 10 до 15 дни е отличен здравословен метод, чрез който можем да се избавим от няколко излишни килограма и да чувствително да подобрим нашето здраве!

Терапията се прилага след персонално определяне на здравословното състояние на всеки индивид(чрез източна диагностика) и според стила на живот и индивидуалните нужди от нашия специалист по природо съобразно хранене.

Времетраене до 1 час. Цена на услугата (диагностика и пълна програма)- 50,00 лв.

При нас можете да получите своят персонализиран режим с пълна програма за изчистване и възстановяване на здравословното състояние, на базата на натурални храни, добавки и билкови комбинации с гарантиран мощен терапевтичен ефект!

    TOP