snimkaИзделията на  Панов  преди всичко се използват  в жилищата, офисите, магазините. По-рядко в санаториуми и домове за възрастни хора, а също и в промишлени предприятия за създаване на  комфортна среда  и за  хармонизация на  пространствата.

В 2006 година А. Ф. Панов  е награден с  орден Шевалие за създаването  на  комплекса «Хармония» на Международния  салон за  промишлена собственост «Архимед».

Изобретенията на А. Ф. Панов за хармонизиране на пространството и за защита на човека и животните от вредните електромагнитни излъчвания са от най-висок клас на ефективност и нямат равни като аналог на международния пазар!sertifikat

Всички  изложени  уреди имат гарантиран почти 100% защитен ефект върху живите организми, от всякакъв род електромагнитни и геопатогенни излъчвания!

Чрез радиестезично замерване се установява, че неговите уреди имат "9 енергии", докато най-добрите конкурентни разработки, които се намират и в България имат само "7 енергии".

diplomaТова значи, че уредите на А. Ф. Панов имат повишаващо и подобряващо енергетиката на живите организми въздействие, много по-добро от всички останали изобретения на пазара! Това е благодарение на постигнатия научен пробив в тази област, плод на дългогодишна научна дейност.

Любопитно: Здравия човек има 1 физическо и 6 фини енергийни тела (формиращи аурата), затова на човека нормално се измерват "7 енергии". Кристално чистата изворна вода също има "7 енергии", затова тя е най-полезна за здравето и клетките. Водата след структуризиране с устройството "Росинка Марнис" на Панов придобива лечебни и регенериращи клетките свойства и има "9 енергии"!!! Такава е и "осветената църковна вода". Ефекта на тази вода е силно изчистващ и повишаваш енергетиката на живите организми.....

A text box will fulfil most of your need to add content.

TOP